Turnaj v pokeru - Praha | Mevyo

Activity has already passed.

Show similar activities
Turnaj v pokeru

Activity has already passed.

Ahoj hazardéři,

máme pro vás další turnaj v pokeru. Bude se hrát nejoblíbenější verze této hry, což je, jak jistě víte, texas hold´em.

Systém hraní
Bude se hrát u jednoho stolu po 5 až 9 lidech (záleží podle počtu účastníků, aby u každého stolu bylo stejně lidí), předpokládá se, že budou 2 až 4 stoly. Každý stůl má svého krupiéra, aby si někdo nenamíchával karty. Hráči budou ke stolům vylosováni, aby se nikdo nemohl s nikým domlouvat.
Hraje se více kol u jednoho stolu se stejnými soupeři, dokud někdo nezíská všechny žetony. Až zůstane u stolu poslední hráč, tak všichni tito vítězové si spolu zahrají finále, v němž se rozhodne o celkovém výsledku.

Další možnosti
Protože mnozí hráči skončí dřív, budeme mít pro vás připraveny stoly, kde si budete moci zahrát blackjack a mariáš. To už nebude turnajovou formou, u obou si budete moct vybrat, kolik nakoupíte žetonů a ty, které vyhrajete, potom směníte za odměny podle ceníku.

Cena a ceny
Členové: 60 Kč, nečlenové: 90 Kč.
První 3 získají věcné ceny. Nebudou se tedy vyhrávat peníze, protože takto dělané turnaje vyžadují licenci a spoustu práce navíc. Bude to tedy stejný systém, jako máme u turnajů v Bangu.
U blackjacku a mariáše vyhrává každý, i pro toho, komu by nezůstali žetony, tak bude cena útěchy. Celkově bude široká škála odměn, sladkosti, nápoje, slevové kupony, tašky, ale i EnjoyTeam merch (pytle na záda, členství, vouchery na akce) a mnoho dalšího.

Organizátorem akce je Honza Gutvirt - 777 787 048
Správce EnjoyTeam akcí Šimon Vlach - 725953525

Přijďte, bude to super!
Těšíme se na Vás!
váš EnjoyTeam

enjoyteam.cz

Attended 3 | Users interested in 1

EnjoyTeam
alfastar
Goofyanděl
pato2323

Activity information

karty

27.03.2018 22:00

27.03.2018

Praha

13 - 100 years

No limit

10. 03. 2018