Stěhování mimo ČR - Nečtiny | Mevyo

Activity has already passed.

Show similar activities
Stěhování mimo ČR

Activity has already passed.

Zdravím, je tady někdo, kdo zvažuje stěhování do ciziny? Lákalo by mne třeba Bali, ale nevím jestli je to úplně reálné. Mám devítiletou dcerku a plánuji to zatím jen výhledově. Ráda si s někým vyměním informace ohledně práce, podnikání, ubytování, které jsem nabyla zatím jen v diskuzích, případně se připojím k někomu kdo již cestu naplánovanou má

Group conversation (15)

Mája
Májamore than a week

tak na netu je toho spousta blogů apod. a tymáš děti, nebo bys vyrazila sama/ s přítelem?

Barbarella
Barbarellamore than a week

Dítě neplánuji ale nevadí mi a bůhví, co bude za rok

evuska
evuskamore than a week

Ahoj to je odvážné Bali je teď velký hit.. ale jediný způsob jak si tam vidělat je v cestovním ruchu, gasto nebo tam vlastnit hotel. Letenky také nejsou nejlevnější, takže příbuzní se asi moc na návštěvu nepodívají. Už je tam dost Čechů, tak by se možná mohla naskytnout nějaká příležitost.. budu držet palce.

evuska
evuskamore than a week

*vydělat

radek
radekmore than a week

no s bali je to celkem slozity. musis tam min. podnikat nebo byt lekar, it specialista. praci moc nesezenes vbaru, restauraci a v resortech vetsinou pracuji balijci. ja letim v listopadu do UK. po brexitu to sice neni uplne ok ale lepsi nez cr

Mája
Májamore than a week

Radku, děkuji za info, něco jsem si již četla. Je možné tam podnikat legálně? Myslím že ne...

radek
radekmore than a week

zkus stranku na fb stehujeme se na bali

Petra
Petramore than a week

Na Bali nedostaneš pracovní povolení a podle mě ani na podnikání. A navíc je to docela přísné. Takže pronajimat ubytka, IT, možná e-shop, to vše se tam dá. Ale je to vše dost finančně náročné. Jednou za půl roku musíš vycestovat + si zařídit nová víza přes agenta, která každé dva měsíce prodluzujes. Já se momentálně vzdělávám v IT, abych tam mohla jezdit na delší dovolené.

thorus
thorusmore than a week

Taky mě hrozně láká zahraničí , teoreticky bych mohl dosáhnout i na německé občanství a tak koukám jen sem přes hranice, ale moje němčina teda nic moc. Lepší by bylo UK, ale teď brexit a navíc jsem slyšel, že to taky není zas taková hitparáda.

Radim
Radimmore than a week

já už delší dobou přemýšlím nad government.pn/

Attended 2 | Users interested in 1

Mája
Barbarella
Xaxi

Activity information

cestování

25.09.2017 00:00

Nečtiny

25 - 50 years

19/21

25. 10. 2016