Trek do Velké Fatry - Praha | Mevyo

Activity has already passed.

Show similar activities
Trek do Velké Fatry

Activity has already passed.

Jsme dvě holky z Prahy a vyrážíme spolu užít si jarní trek do Velké Fatry na Slovensko. Start vlakem z Prahy večer 31.5. nebo ráno 1.6., návrat v neděli 4.6. Přespávání v místních salaších nebo stanu. Přidejte se k nám a užijte si jarní hory.

Group conversation (5)

Radek
Radekmore than a week

Bacha na medvědy. Na MF za dne na sjezdovce celkem normální.

Radek
Radekmore than a week

Každopádně palec hore za tento trip.

Wriggler
Wrigglermore than a week

Velká Fatra je krásný místo. Dlouho se chystám, že se tam po letech znovu podívám. Bohužel, termín mi nesedí. Ale kdybyste chtěli něco podobné zopakovat později, třeba tak o 14 dní, rád se přidám.

hasky
haskymore than a week

Nejak to tu usnulo pojede nekdo? Ja som pisal organizatorke, ze by som sa mohol pridat na vylet len vo stvrtok, ale nabizim odvoz mam totiz vo stvrtok cestu pod tatry a v nedelu spet.

DominikaBro
DominikaBromore than a week

Ahoj, díky za zprávy. Užily jsme si to moc, medvědy jsme nepotkaly Je jích prý více ve Vysokých Tatrách a Malé Fatře. Jestli tam budete někdo razit, tak si raději dopředu naplánujte, kde budete přespávat. My jsme počítaly s přespáním na salaších, ale info na netu, co jsme našly, už není moc aktuální. Salaše jsou buď zamčené a nebo zdemolované. A v místních chatách a hotelích jedna noc i se spacákem vyjde přes 12€, a to se nám platit fakt nechtělo. Nakonec jsme ale měly štěstí a vždy jsme se někde "ubytovaly"

Attended 1 | Users interested in 4

DominikaBro
Jani
hasky
lukas5895
Sagvan90

Activity information

turistika

01.06.2017 00:00

Praha

20 - 40 years

10/11

23. 05. 2017