Sraz seznamky 18-30 - Praha | Mevyo

Activity has already passed.

Show similar activities
Sraz seznamky 18-30

Activity has already passed.

Nazdar!

Na úvod: Tato událost je i na facebooku, kde je přihlášeno 13 účastníků. Událost je založená přímo pro skupinu Seznamka Praha, proto je viditelná pouze pro členy skupiny. Každopádně pokud chcete událost najít, tak mě můžete na fb napsat Goofy Anděl. Nebo to není nutný, můžete přijít i přes tuto událost.

Pro koho?
Jak je v názvu, je to pro lidi 18 až 30 let, protože nemá smysl, abychom dělali srazy, kde budou všechny věkové kategorie, což snad nemusím vysvětlovat. Nemusí být vyvážený počet mužů a žen, i když by to bylo ideální, ale nechci to formou speed datingu, to je příliš hektický, chci něco víc na pohodu.

Co přesně?
Napadá mě pár seznamovacích cvičení, klidně dejte i svoje tipy.
1. Životní otázky: mám desítky otázek jako např. Co bys dělal, kdybys měl 100 000 000? Co tě dokáže nejlépe motivovat? Co bys řekl svému já před 5 lety? Dá se to hrát ve 2 i v 10 lidech, už jsem to hrál s více lidma a mělo to úspěch.
2. Spyfall: Je ke stažení zdarma na google play, ale nemusíte stahovat, dá se hrát všichni na 1 mobilu. Je to vyprávěcí hra, kdy všichni tvoří příběh, ale jeden je špion a ostatní ho musí odhalit.
3. 5 vět: Řeknete (respektive bude lepší si to napsat) o sobě 5 krátkých vět, z nichž pouze 3 jsou pravdivé a ostatní to pak musí hádat.
4. Kdo s kým co dělal: Snad nemusím vysvětlovat, všichni znají - kdo - s kým - co dělali - kde - jak - proč apod.
5. Běžná seznamovací cvičení: například jistě znáte snad nejjednodušší cvičení, kdy jede kolečko a každý o sobě něco řekne (tak kolem minuty každý), to asi bude nejlepší na začátek.
Možná si řeknete, že je toho zbytečně moc. Ale jestli máte další návrhy na cvičení, sem s nimi. Já jenom myslím, že je fajn začít nějakým cvičením společně pro prolomení ledů a pak už budete vědět, s kým si máte co říct. Snad ani nebudeme potřebovat tolik cvičení a přejdeme k volné debatě dřív. Jen dávám víc návrhů, ať je na výběr.

Pokud nestíháte dorazit už v 18, není problém přijít později, je to volnější akce.

Group conversation (1)

Goofyanděl
Goofyandělmore than a week

Přátelé, těším se na vás. Na fb události je 15 "zúčastním se", sice to asi nebude přesně tak, ale účast je dostatečná. Klidně můžete dorazit i později, pokud nebudete stíhat.

Attended 2 | Users interested in 1

Goofyanděl
Věrka
vojta637

Activity information

konverzace

14.10.2019 18:00

Praha

18 - 30 years

9/11

06. 10. 2019