Oficiální založení sekty - Praha | Mevyo

Activity has already passed.

Show similar activities
Oficiální založení sekty

Activity has already passed.

Milí oddaní a poslušní členové,

mnoho z vás se zapojilo do debaty v naší skupině na téma, zda je EnjoyTeam sekta. Snažili jsme se to zakrýt, ale nezbývá nám, než to přiznat. Rozhodli jsme se tedy uspořádat jedinečnou a pompézní akci, kde oficiálně každého do naší sekty přijmeme. Veškeré náboženské či ekonomické sekty, které dosud existovaly a existují, nám nebudou sahat ani po kotníky! A jestli chcete být jeho součástí, nesmíte zde chybět!

PROGRAM:

10 - 12 hodin: VYMÝVÁNÍ MOZKŮ - Úvodní přednáška vůdců EnjoyTeamu. Vystoupí Steanly Angel, Šimon Vlach, Honza Goofy Medvěd a Petra Vrkoslavová. Zde vám vysvětlíme další náležitosti ohledně akce a samozřejmě naše vize - krátkodobé i dlouhodobé cíle.

12 - 14 hodin: PŘEDVÁDĚCÍ AKCE - Ukážeme vám naše výrobky a produkty. Za každou cenu vám je samozřejmě vnutíme, určitě nemá smysl se jakkoliv bránit.

14 - 15 hodin: SPOLEČNÁ MODLITBA - Zde budeme vyzývat našeho milovaného i nenáviděného (k němu zkrátka chováme všechny možné i nemožné emoce) archčerta Kamiliána, který nám pomůže se lépe naladit na následující část.

15 - 18 hodin: PŘIJÍMACÍ RITUÁL - Zde konečně budete oficiálně přijati do naší velkolepé sekty EnjoyTeam. Obřad bude probíhat tak, že si všichni lehnete na louku. My budeme poblíž na podiu, ze kterého na vás budeme vysílat léčivé energie, které vám pomohou splnit následující úkol: Budete si celou dobu představovat, jak vaše duše astrálně cestuje, dokud se vám to skutečně nepovede. Při tom cestování musíte doletět do 333. dimenze, kde již na vás budeme čekat. Zde si vyberete jednoho z vůdců, kdo se vám líbí, kterému prodáte svou duši. Vzájemně si poděkujeme a budete vyzváni vrátit se do svého těla. Po ukončení rituálu můžete ještě chvíli ležet a odpočívat, abyste byli schopni vstřebat tyto nádherné energie.

18 - 23 hodin: TANCOVÁNÍ AŽ DO TRANZU - Za odměnu si budete moci užít skvělou zábavu, kde budeme tancovat, bubnovat, zpívat až do úplného vyčerpání a zbláznění. Ti, kterým se předchozí rituál zdařil nejlépe, budou moci tancovat přímo s některým z vůdců. Pokud by měl někdo nějaké pochyby o některé z předchozích částí, rozplynou se ve vzduchu.

CENA: Vaše duše a veškerý váš majetek (ÚČAST POVINNÁ!!!)
- Pokud někdo nepřijde, bude na dalších akcích šikanován a ponižován
- Pokud přestanete chodit na akce úplně, budeme ho pronásledovat

Děkujeme za vaši podporu!
Váš EnjoyTeam

Attended 2 | Users interested in 1

EnjoyTeam
Goofyanděl
Anna

Activity information

meditace

01.04.2018 23:00

01.04.2018

Praha

13 - 100 years

No limit

10. 03. 2018