Memoriál Zdeňka Vavříčka - Vír | Mevyo

Activity has already passed.

Show similar activities
Memoriál Zdeňka Vavříčka

Activity has already passed.

Trasa memoriálu:
Vír – Nedvědice – Rožná – Dol. Rožínka – Bystřice nad Pern. – Dalečín – Veselí – Hluboké – Korouhvice – Chlum – Vír Délka trasy 62 km.
virvudolisvratky.cz/2018/04/09/pozvanka-na-15-rocnik…

Group conversation (16)

Vans7
Vans7more than a week

Ok , budu u Hasičky kolem 9:30 a auto nechám u Hotelu . Jídlo si nějaké vezmu a nadlábnem se pořádně až v cíli , ať ty kopce zmáknem . Čao V.

Ivet
Ivetmore than a week

OK, já tam budu také kolem půl 10 nebo chvilku po. No jeden kopec bude náročný dost. Ale kopců bude několik.

Vans7
Vans7more than a week

Tak , párkrát jsem se projet byl , tak snad ty kopce zvládnu i s mým starším trekem - 24 převodů . Počasí by se mělo umoudřit , tak Ahoj na startu V.

Ivet
Ivetmore than a week

Také mám 24 převodů a nemyslela jsem to ve zlém, jako že ty kopce nedáme. Určitě vyjedeme vše.

Vans7
Vans7more than a week

Jasný v pohodě , nějakej kopeček mě jen tak nevyděsí Čao

Vans7
Vans7more than a week

Ahoj tak jsem u Hasičky bílý triko , zdržel mě provoz Čao

Ivet
Ivetmore than a week

😞 Ahoj, měla to být moje první aktivita přes tuto aplikaci a říkám si, že jsem poučena pro příště. Chce to dát si i další kontakt, když se plánuje. Já tam byla od půl, mezi prvníma, rozhlížela jsem se, koukala, kdo jede ve směru od hotelu, kdo přijel sám, ale bohužel.

Vans7
Vans7more than a week

Ahoj , před Čebínem , kde opravují silnici jsem se dost zdržel a u Hasičky jsem byl až 9:48 , taky jsem koukal jak puk , ale asi jsem tě v helmě nepoznal . O pár komentářů víš jsem napsal tel. číslo na sebe . Myslel jsem , že tam nejsi .Kousek od startu jsem se přidal ke skupince co jeli trasu C a v Hotelu Vír jsme byly kolem třetí . Akce dobrá i ty kopce jsem dal vcelku v poho ( trénink se vyplatil ). Tak snad někdy příště Čao V.

Ivet
Ivetmore than a week

Hm, máš pravdu, číslo jsi tu psal. Je fajn, že píšeš dobrá akce. No když by jsi chtěl projet část Vysočiny i jindy, tak není problém. Ten včerejšek mě mrzí.

Vans7
Vans7more than a week

Nebuď smutná , dyť nejde o život . Navíc za to můžu já . Bydlím 30 km pod Brnem a s tím velkým zdržením jsem nepočítal , navíc jsem potkal 2 autoškoly a chataře , kteří to moc nesmažily . Na Vysočinu chci zajet s druhým kolem ( horský elektro ) , na horší terén už ten trek nestačil . A já ostatně taky . Nicméně , když mám teď natrénováno , tak by jsme mohli vyjet na nějaký výlet u Vás. Snad už se neztratíme v davu Měj se Vašek

Attended 3 | Users interested in 0

Ivet
LydieT
Vans7

Activity information

cyklistika

19.05.2018 09:30

Vír

15 - 100 years

8/11

10. 05. 2018