Projizdky po okoli - Pardubice | Mevyo

Activity has already passed.

Show similar activities
Projizdky po okoli

Activity has been deleted.

Zdravim vsechny, dostavil jsem kolo konecne a zacinam jezdit po okoli. Pokud by se nekdo chtel pripojit, tak dejte vedet. Jezdim nejradeji trasy tak kolem 50km, nijak nekvaltuju, ale loudat se nehodlam - 20-25km/h prumerka je ok.
Rád si zajezdim i na horákovy, třebas nějakej terén, nebo jen tak ze srandy po okolí.

Group conversation (17)

PepaS
PepaSmore than a week

Ctvrtek vyrazim na projizdku...pokud se nekdo chce pridat, tak dejte vedet. Trasa se prizpusobi podle moznosti samozrejme :+)

Bosorka
Bosorkamore than a week

Kam zhruba a jaký čas? Tedy pokud je myšleno zítra, asi bych to prubla, ale přes den se teprve rozhodne, jak dlouho budu v práci. Do kdy je potřeba dát vědět?

PepaS
PepaSmore than a week

Viděl bych to tak na šestou dneska. Hodinku až dvě po okolí.

Bosorka
Bosorkamore than a week

Tak já dám vědět, až budu doma. Když do pěti vědět nedám (v terénu jsem bez dat), bohužel jsem do večera zavřená a pojedu příště.

PepaS
PepaSmore than a week

Jasné, kdyby měl ještě někdo zájem, tak dejte vědět. Jinak o víkendu plánuju ještě s jedním kamarádem nějakej rozumnej výlet...ještě si nejsem si jist kam. Pravděpodobně sobota - když to dovolí počasí. Upřesním až zítra.

Bosorka
Bosorkamore than a week

Tak já dnes budu moct, jen mám na tom svém městském kole nějaké drhnutí a nepříjemný zvuk a nevím, odkud jde. Jdu se o tom poradit a když to půjde hned opravit, připojím se. Sice se i možná brzy odpojím...ale záleží na trase a rychlosti.

PepaS
PepaSmore than a week

Zitra vyrazime do Potstejna, pred desatou z Pardubic. Omrkneme hrad, stavime se u Clocka a pak zase nejak zpet.

Bosorka
Bosorkamore than a week

Na mne je to hodně daleko, tak bohužel se nepřipojím. Leda někde chytnout vás cestou zpět, ale to je zbytečně složité. Počkám na všední výlet.

PepaS
PepaSmore than a week

Chapu, taky to beru spis jako celodenak....cestou zpatky, nakej relax u vody trebas. V tydnu zas budu jezdit po praci...kdyby jste se nekdo chtel pripojit, staci rict, kolo prizpusobim podle cesty.

PepaS
PepaSmore than a week

Zítra, kolem 7mé hodinky vyrážím na kolo 2-3 hoďky projížďka po okolí, dokud to počasí dovolí. Odpolko pojedu už jen k vodě. Pokud se někdo chce připojit, tak dejte vědět.

Attended 3 | Users interested in 3

PepaS
Jacob
Bosorka
mokrys
Kozal
Jessica

Activity information

cyklistika

15.07.2018 00:00

Pardubice

No limit

3/6

25. 05. 2018