Hory Krkonoše - Jihlava | Mevyo

Activity has already passed.

Show similar activities
Hory Krkonoše

Activity has already passed.

Zdravím všechny,

najde se tu někdo kdo by rád vyrazil s partou mladých lidí do Krkonoš, zalyzovat (běžky, lyže) a zapít jak už úspěšně tak i neúspěšné zkouskove?

Ubytování máme již zamluvene. Cena vychazi na pouhých 10 000 za chatu. Počet míst je 7-9, tudíž částka bude rozpočítána.

Chata je na úplné samotě na hřebenu černé hory, krkonoše (200m od sjezdovky).

Pokud rád poznávas nové lidi, rád sportujes, občas i popijes a zahrajes nějaké ty deskovky, napiš a klidně vem i kamarády/kamarádky.

termín: 9.2 - 15.2

Group conversation (1)

Sharon11
Sharon11more than a week

Pokud máte zájem, že musíte se mnou komunikovat prostřednictvím thi jsem Omlouvám se, jsem v úmyslu napadnout vaše soukromí přijměte prosím moji omluvu, prosím hledám opravdu serózní vztah, mám na mysli někoho, kdo mě milovali jsme způsob, jakým jsem nebo jste na hangout se mnou, není volná s e-mailem [email protected] a mějte na paměti, že tady je veřejný web pozdě nás komunikovat prostřednictvím e-mailu prosím a mé skutečné jméno je Sharon Edwarda mám hodně se s vámi podělit. Tady je můj email ty [email protected] a pokud chcete opravdu vidět, že mé krásné fotky, budete muset kontaktovat mě přes mé složky Doručená pošta byly že si dopředu si vše, co o mně

Attended 3 | Users interested in 3

HonzaF
Nikolka007
Jirkadufek
KateřinaM
doly

Activity information

lyžování

09.02.2019 09:26

Jihlava

16 - 26 years

1/4

22. 01. 2019