Osobnostní rozvoj - Brno | Mevyo

Activity has already passed.

Show similar activities
Osobnostní rozvoj

Activity has been deleted.

Chci se poznat s novými podnikavými lidmi, kteří chtějí od života více. Navzájem se rozvíjet v mnoha rozličných odvětvích.
Rád bych se zaměřil na to jak vystoupit z davu, naučit se žít jednodušeji, naučit se, že není podstatné to, co děláš zítra, ale to, co děláš dnes a hlavně to jak vzít život do vlastních rukou.
Rád bych vytvořil skvělou komunitu lidí a tyto akce pořádal pravidelně. Těším se na Vás.

Posunout se v životě dál znamená dělat něco více než průměrní lidé. Z toho vyplývá, že jsme průměrem pěti lidí, s kterými trávíme nejvíce času. Ale co když se tito lidé nechtějí dále vzdělávat a růst? Je tedy čas poznat i další nové přátele!

Na co se tentokrát zaměříme:
V roce 1937 vydal Napoleon Hill knihu Myšlením k bohatství. Jejímu napsání věnoval 20 let života, během kterých navštívil a osobně hovořil s 500 nejúspěšnějšími osobnostmi té doby. Ve své knize pak odhalil lidstvu tajemství jejich úspěchů.

Přesně 80 let po vydání knihy se sešel pod vedením Nadace Napoleona Hilla tým talentovaných filmařů, významných vizionářů, slavných spisovatelů i sportovců, úspěšných obchodníků i vědců, které kniha Myšlením k bohatství hluboce ovlivnila, aby vdechli dílu Napoleona Hilla zbrusu nový život a nový rozměr. A povedlo se.

Vstupné: 160,- Kč
Volná kapacita zatím 15 lidí
Akce je soukromá a zveme pouze naše známé, kteří by rádi tuto zfilmovanou knihu viděli. Pokud byste chtěli na tento film pište mi soukromou zprávu sdělím přesné místo a pošlu oficiální pozvánku.

P.S.: o akci bývá velký zájem pokud již nebudou místa zde na Mevyo napište jen soukromou zprávu, že se účastníte rezervuji stůl pro více lidí (Mevyo dovoluje jen omezenou kapacitu ve free verzi)

Group conversation (10)

ErikS
ErikSmore than a week

Zdravím všechny příznivce rozvoje 🙂 moc mne těší, že se nás sejde tolik mám opravdu skvělé informace a doufám, že každý si najde to svoje. A hlavně nebude chybět i samotný pokec . Těším se . P.S. je rezervovaný stůl tak případně se ptejte na jméno Šimerle 😉

more than a week

opět supr posezení

IvoB
IvoBmore than a week

Supr večer, díky!

more than a week

Pridavam za dnesni vecer take diky ! 😊👏

Maki
Makimore than a week

Jsem ráda, že jsem vás po delší době mohla zase vidět a chvilku pokecat.... Diky

ErikS
ErikSmore than a week

Díky vše účastněným byli jste skvělí, a doufám, že alespoň něčím jsem vás obohatil V průběhu týdne opět upravím událost a zaměříme se na povahové profily

ErikS
ErikSmore than a week

Akce aktualizována

ErikS
ErikSmore than a week

Akce aktualizována budeme se bavit o cashflow kvadrantu

ErikS
ErikSmore than a week

Akce aktualizována pozor teď v úterý 28.01. stejné místo, budu se těšit

ErikS
ErikSmore than a week

Aktualizováno, tentokrát bude promítání filmu Myšlením k Bohatství od Napoleona Hilla bude to stát za to

Attended 1 | Users interested in 15

ErikS
Mexx
Jitka
Klára
Žaneta
Ondřej
Pavel
ondrejK
IvoB
Martina
Mira
Martin
Dodos
Patrik
Ondra
Adéla

Activity information

osobní rozvoj

13.02.2020 17:00

Brno

No limit

10/11

07. 02. 2020