Finsko - letní putování - Olomouc | Mevyo

Activity has already passed.

Show similar activities
Finsko - letní putování

Activity has been deleted.

V létě se chystám navštívit Finsko a projet si jeho část. Rád bych se letecky dopravil do Rovaniemi a navštívil laponskou část Finska, překročil polární kruh, podíval se do Santovy vesničky, pomazlil se s Husky a prohlédl farmu sobů. Dále bych se chtěl přesouvat na jih, pobývat ve volné přírodě a lovit ryby na večeři. Na závěr navštívím Helsinki a pokud zbude čas, tak se trajektem podívám i do estonského Talinnu.

Již jsem podnikl spoustu cest a cestovní ruch mám i vystudovaný, takže se se mnou neztratí ani úplní nováčci a nemusí se bát přidat. Výlet je vhodný spíše pro ty, kteří se nebojí vzít krosnu na záda a pobývat spíše ve volné přírodě, cestovat a poznávat danou zemi.

Termín ideálně přelom června a července cca 12-14 dní.

Těším se, že tu najdu partu skvělých lidí a nadšených cestovatelů.

Group conversation (4)

Sirith
Sirithmore than a week

Parádní, určitě by to stálo za to. Mám prozatím dvě otázky... První na jak dlouho je plánováno cestování abych věděl skrz dovolenou v práci. Druhá finance plus mínus?

more than a week

Termín jsem doplnil k popisu aktivity a rozpočet se chci vlézt do 15 000,- , nejvíce záleží na letenkách za jakou cenu se seženou, ty budou stát polovinu ceny přibližně a druhá půlka záleží na tom, jak je konkrétní člověk moc náročný a také na tom, co všechno bude chtít vidět a zažít. Jídlo na prvních pár dní si budu brát z Čr, takže se trochu ušetří za Finské ceny potravin. Záleží i na tom, jak se tady dáme dohromady a jakou budeme mít všichni představu. Můžeme cenu i snížit nebo naopak si připlatit, abychom měli co největší zážitek a brázdit jezera na půjčené kánoi atd.

zagi20202
zagi20202more than a week

Na Tallinn ti čas zbýt musí !! je to nádherné město s neskutečným nočním životem ... to nejdůležitější z Helsinek zvládneš projít za jeden den

more than a week

Důležité upozornění! Prosím všechny, kteří mají skutečný zájem se podívat do Finska letos v létě se mnou, aby se mi ozvali buď zde do komentářů, popřípadě do zprávy. Čas neúprostně běží a rád bych pomalu začal vše řešit a v první půlce května měl koupené letenky atd. V případě, že jsou tu tací, kteří hodlají jet, tak je samozřejmostí, že v nejbližší době bychom uspořádali nějaký ten sraz, abychom se seznámili a pořešili věci osobně před definitivním rozhodnutím o tom, zda společně vyrazíme. Díky.

Attended 3 | Users interested in 5

Deleted user
pawliczek
Ondraz
Sirith
verun
barurak
Karolína
Marta22

Activity information

cestování

30.06.2017 00:00

Olomouc

18 - 38 years

4/7

01. 04. 2017