Brick republic - Praha | Mevyo

Activity has already passed.

Show similar activities
Brick republic

Activity has already passed.

Objevte zemi, kde je všechno možné. Interaktivní výstava z 15.000.000 LEGO kostek na ploše 2.000 m2 nabízí hned 10 zábavných distriktů.

Prozkoumejte HISTORY district s jeho miniaturami nejnavštěvovanějších českých památek, jako je například zámek Lednice, hrad Karlštejn nebo katedrála sv. Víta. Pokud jste více milovníkem moderní architektury, potěší vás MODERN district, kde můžete obdivovat Kaplického knihovnu, pražský Tančící dům či mnoho dalších světových památek. Dětští návštěvníci jistě ocení BRICK EXPRESS district, po kterém jezdí přes 30 metrů dlouhý vláček. Spočítáte všechny jeho vagóny? Motůrky, písty a modely na ovládání představí TECHNIC district. Proleťte se s dráčkem Bezzubkou, zazávoďte si v autech nebo prozkoumejte vojenskou techniku ze 2. světové války. Záře reflektorů, klapka, kamera… akce, ve FILM district potkáte známé filmové hrdiny i scény. Pohrát si a vyřádit se můžete v PLAYZONE district, kde na vás čeká více jak milion kostek ke stavění. V GAMEZONE district pak můžete otestovat nejen nové LEGO „gamesy“.

Unavení? Vychutnejte si šálek něčeho dobrého v Brick Café, nebo shlédněte film v Brick Cinema. Projděte celnicí a staňte se jedním z nás, BRICK REPUBLIC nabírá nové občany!

Více informací na brickrepublic.cz

Attended 1 | Users interested in 2

Nikiss
Maarten
Petruchka

Activity information

výstavy

28.06.2017 00:00

Praha

24 - 34 years

3/4

06. 04. 2017