Sraz sport a adrenalin - Praha | Mevyo

Activity has already passed.

Show similar activities
Sraz sport a adrenalin

Activity has been deleted.

Seznamovací sraz pro příznivce sportu a adrenalinu bez rozdílu věku. Pojďte poznat nové lidi s podobnými zájmy, ať už hledáte přátele, parťáky, partnera, je to jedno. Není to tedy určeno pouze pro příznivce plavání, ale jakýkoli sport, jen jsem musel nějaký vybrat jako zájem.

FORMA
Na začátku se budeme bavit všichni společně, pojedeme představovací kolečko, přitom rovnou můžete na ostatní reagovat, doptávat se jich apod. Pochopitelně byste měli říct hlavně, jaké sportovní či adrenalinové aktivity děláte (můžete mluvit i o jiných zájmech). Můžete říct, že například hledáte hráče do svého týmu, kolegy na výlet apod.

Na základě představení bude volná zábava, kdy se bude bavit každý s kým chce, nebudeme někoho k někomu přidělovat. V podniku jsou fotbálek a šipky, takže kdo bude mít zájem, tak si můžete zahrát. Ale celkově je to hlavně debatní akce, pojďme tedy povyprávět o našich sportovních a adrenalinových zkušenostech nebo plánech.

Jedná se o volnější akci, kde můžete klidně dorazit i v průběhu, není nutné včas. Akce je též na fb, takže nás bude více.

ORGANIZACE
Na akci se podílejí dvě skupiny:
Reálná seznamka: zde najdete seznamovací akce na různá témata (deskové hry, sport, cestování, ezoterika.. a zároveň zde můžete dávat inzeráty na vztah či na přátele.
Parťáci na sport Praha: zde najdete různé sportovní akce a můžete sem vkládat příspěvky, že hledáte kolegy na určitý sport.
(Nelze sdílet odkazy z fb, pokud se chcete přidat do skupin, zkopírujte název)

Těším se na vás

Goofy

Group conversation (3)

Goofyanděl
Goofyandělmore than a week

Přikládám odkaz na předchozí událost: mevyo.com/events/profile/16917

Goofyanděl
Goofyandělmore than a week
Goofyanděl
Goofyandělmore than a week

Pár fotek z minulé akce...

Attended 2 | Users interested in 3

Goofyanděl
PavelŠandor
Míša23P
Martin
Aliska

Activity information

plavání

16.03.2020 18:00

Praha

No limit

9/11

06. 02. 2020